Drop Down Menu

בית פרטי- תלמי מנשה ותיקים
תהליך שיפוץ הבית נשען על שני מהלכים עיקריים שביצועם הצריך הריסת קירות במטבח ושינוי מיקום עמוד תומך.
המטרה הייתה פתיחת כל הציר הפונה אל הפרדס המשפחתי הקטן באמצעות מערך חלונות המייצר חזית שקופה, מטשטש את הגבול בין הפנים לחוץ ויוצר תחושה של פתיחות אל הגן.
תכנון החלל הציבורי שמרכז בשטחו את הסלון, פינת האוכל והמטבח חובר ישירות אל פרגולה חדשה שנוספה בתהליך השיפוץ. הפרגולה תוכננה בהתאם לצרכי ואורח חיי הזוג ומשמשת מקום התכנסות בסופי שבוע למשפחה המורחבת.

תודות

  • א.ד דיולד חברה לבנייה ושיפוצים
  • "אלום חן" כפר סבא, משה
  • נגריית " מוטי סעד"
  • "חזי בנק" ריצוף, כלים סניטריים
  • IMD גופי תאורה








חנות פאו ברזיל דיזיין סנטר בית פרטי מושב ניר צבי בית פרטי בן שמן סוויטת הורים דירת גן נס ציונה בית דו משפחתי רעננה
דירה מגדלי צמרת תל אביב דירה שוהם חדרי נוער בית פרטי תלמי מנשה ותיקים בית פרטי תלמי מנשה הרחבה קצת מפה ומשם