Drop Down Menu

בית פרטי- תלמי מנשה הרחבה
בית פרטי בשטח הרחבה לבנים, חלקו האחורי פונה לגינה ציבורית ומשני צדדיו בתי השכנים, מכאן נוצר הצורך בשתילת עצים בנקודות מסוימות כדי לטשטש ולרכך את גבולות הגינה ועל מנת ליצור אשליה של גינה גדולה יותר.
לאורך השביל צמחייה מגוונת ועץ הזית מקבל את הבאים בכניסה. הריצוף מהסלון  ממשיך כלפי חוץ ונותן הרגשת מרחב כשמסתכלים מפנים הבית אל החוץ ולהפך. מכיוון שקו הבניין כלפי הרחוב מותיר 5 מ' בין הבית למדרכה, מיקמנו שם חנייה לשני רכבים.

תודות

  • א.ד דיולד חברה לבנייה ושיפוצים
  • "ויטראז' 2000" אלומיניום
  • "חזי בנק" ריצוף, כלים סניטריים
  • IMD גופי תאורה
  • "אגדת גן" גינון








חנות פאו ברזיל דיזיין סנטר בית פרטי מושב ניר צבי בית פרטי בן שמן סוויטת הורים דירת גן נס ציונה בית דו משפחתי רעננה
דירה מגדלי צמרת תל אביב דירה שוהם חדרי נוער בית פרטי תלמי מנשה ותיקים בית פרטי תלמי מנשה הרחבה קצת מפה ומשם